Tilanvarausjärjestelmä on päivitetty uuteen versioon. Päivityksen jälkeen kaikkien käyttäjien on rekisteröidyttävä järjestelmän käyttäjäksi uudelleen. Pahoittelemme päivityksestä aiheutunutta ylimääräistä vaivaa.